DECLARAȚIE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

 

Suntem foarte mulțumiți de interesul față de compania noastră. Protecția vieții private este deosebit de importantă pentru noi.

Prin urmare, vă vom informa în continuare despre prelucrarea datelor cu caracter personal. Responsabil pentru următoarea prelucrare a datelor este SC ADRIA SRL.

La utilizarea și prelucrarea datelor cu caracter personal, SC ADRIA SRL respectă cu strictețe prevederile legale în vigoare privind protecția datelor. Dreptul de utilizare a datelor cu caracter personal și a datelor cu caracter anonim revine societății SC ADRIA SRL în limitele prevăzute de lege, cu respectarea drepturilor persoanelor vizate descrise în continuare.

Prin aceasta declarative de protectie a datelor dorim să vă informăm despre natura, amploarea și scopul datelor personale colectate, utilizate și prelucrate de noi. Mai mult, persoanele vizate sunt informate cu privire la drepturile lor în conformitate cu această declarative de protective a datelor. CITEȘTE MAI MULT

Stimate client,

 

Dorim în continuare să rămânem ca și până acum în contact cu dumneavoastră și să vă ținem la curent cu informații referitoare la serviciile și produsele oferite de ADRIA SRL. În acest scop, avem nevoie de acordul dumneavoastră expres în baza unor noi reglementări în domeniul protecției datelor, care vor intra în vigoare începând cu luna mai 2018.
Vă rugăm să completați în formularul de mai jos datele solicitate și să bifați în căsuțe opțiunea dumneavoastră.
Prin apăsarea butonului TRIMITE, declarația dumneavoastră de consimțământ ajunge la noi în format electronic. De asemenea, declarația completată de dvs. se va trimite automat și către adresa de e-mail înschisă în declarație. Vă recomandăm să păstrați e-mail-ul. În baza acestei declarații, vom opera obțiunile dumneavostră în baza noastră de date clienți.

Vă asigurăm că datele dumneavoastră sunt în siguranță. Acestea pot fi accesate doar de angajații noștri în sisteme securizate în care accesul este posibil doar cu user și parolă.

Sunt de acord ca atât datele cu caracter personal, cât și datele autovehiculului conținute în
prezentul document să fie utilizate în scopurile de mai jos.

I. Transmitere informații despre:

  • produse și servicii (ex. informații despre produse și servicii noi)
  • sfaturi utile (ex. alegerea anvelopelor potrivite)
  • evenimente (ex. anunțuri desfășurare caravana Bosch Car Service, porți deschise etc.)
  • promoții produse și servicii.

II. Solicitare informații în scopul:

  • efectuării de studii de piață
  • asigurării/ îmbunătățirii calității produselor/ serviciilor (ex. solicitare feedback în urma vizitelor în service)

III. Memento pentru programari importante:

  • contactarea dvs. în scopul de a vă reaminti despre lucrări/ servicii importante pe care trebuie să le efectuați în viitorul apropiat (ex. programări service, expirare I.T.P., expirare asigurare RCA, revizia periodică a mașinii).


Informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal
Prezentul consimțământ este acordat de bunăvoie și poate fi oricând revocat în scris la adresa de mai sus sau prin e-mail la protectiedate@autoadria.ro, urmând să intre în vigoare începând cu următoarea procesare. Atât consimțământul, cât și revocarea acestuia se aplică strict pentru operarea în baza de date clienți ADRIA Bosch Car Service, acestea nefiind aplicabile pentru alte puncte de lucru aparținând SC ADRIA SRL.
Prin trimiterea acestui consimțământ, luați la cunoștință și Declarația cu privire la protecția datelor cu caracter personal, care conține și alte informații importante cu privire la protecția datelor cu caracter personal.