concept-3c-universal-cleane0o

3C CONCEPT CLEANER CONCENTRAT

Agent de curăţare concentrat, multifuncţional, pentru vinil, PVC, plastic, carpete etc. Conţinutul are pH scăzut. Îndepărtează petele rezistente. Se aplică cu pulverizatorul.

Prezentare: bidon 5 L.

 descărcare

H.D. FABRIC CLEANER CONCENTRAT

Agent de curăţare „Heavy Duty” pentru carpete, tapiţerii textile etc. Nu generează spumă. Se poate folosi la aspiratoarele de curăţat tapiţerii. Curăţă în profunzime şi redă aspectul de „nou” al materialului curăţat.

Prezentare: bidon 5 L.

 cs-dfc-01

DRY FABRIC CLEANER

Solvent de curăţare uscată. Îndepărtează pete foarte persistente de ulei sau grăsime de pe părţile textile.

Prezentare: bidon 5 L.

LEATHER SOAP & CONDITIONER

Soluţie pentru curăţare tapiţerii din piele. pH neutru. Curăţă şi întreţine pielea. Lasă un luciu natural. Folosit regulat creşte rezistenţa pielii la murdărie şi pete formând o barieră protectoare.

Prezentare: bidon 1 L.

GO FOAM / CHU SOL

GO FOAM Curăţător universal anti-static. Îndepărtează petele de pe carpete, vinil, plastice, părţi vopsite, tapiţerii de uşă, în doar câteva secunde. Un curăţător ideal unde nu se poate folosi apa.

Prezentare: spray 450 ml.

CHU-SOL Îndepărtează urme de gumă, lipici de etichete de pe carpete sau de pe caroserie. Nu atacă suprafaţa.

Prezentare: spray 450 ml.

SQUEAKY / SQUEAKY XL

SQUEAKY Excelent curăţător non-alcoolic pentru geamuri. Se aplică şi se şterge foarte uşor. Este incolor şi nu lasă urme. Nu conţine amoniac. Lasă suprafaţa perfect curată şi strălucitoare.

SQUEAKY XL Curăţător pentru geamuri pe bază de alcool. Se aplică şi se şterge foarte uşor. Este incolor şi nu lasă urme. Nu conţine amoniac. Nu lasă urme tip curcubeu la reflexia solară.

Prezentare: bidon 5 L.

GLASS POLISH

GLASS POLISH Cremă lichidă pentru curăţarea geamurilor. Curăţă şi lustruieşte suprafaţa. Se poate utiliza la interior şi la exterior. Nu lasă urme pe cauciuc. Îmbunătăţeşte randamentul ştergătoarelor de parbriz.

Prezentare: bidon 5 L.

STEEL WOOL

Împletitură superfină pentru curăţarea geamurilor.

Prezentare: 1 buc.