Flat Matt

Pastă de mătuire ultrafină. Ideală pentru pregătirea suprafeţei de vopsea ce urmează să fie doar lăcuită.
Urmele lăsate se pot înlătura cu Surf ACE Rapid.

Prezentare: flacon 400 ml, 1 L.

Rapide Compound

Pastă de lustruire cu conţinut ridicat de particule abrazive.
Înlătură rapid zgârieturile lăsate de abraziv P1500. Acţiune abrazivă continuă. Se spală cu apă. Se aplică uscat pe suprafaţă. Zgârieturile îndepărtate nu mai apar în timp datorită acţiunii de lustruire prin îndepărtarea mecanică a unei pelicule micronice din stratul de vopsea şi a netezirii acesteia.
Se poate aplica manual sau cu maşina folosind blană, burete galben sau alb.

Prezentare: flacon 1 L, cutie 3 kg.

OE Compound

Pastă de lustruire multifuncţională. Abrazivă la început se macină pe măsură ce se foloseşte pe suprafaţă asigurând în final o lustruire fină şi un luciu deosebit. Se poate aplica într-un singur pas la culorile puţin pretenţioase. Înlătură rapid zgârieturile fine de pe suprafaţa prelucrată.

Zgârieturile îndepărtate nu mai apar în timp datorită acţiunii de lustruire prin îndepărtarea mecanică a unei pelicule micronice din stratul de vopsea şi a netezirii acesteia.
Se poate aplica manual sau cu maşina folosind blană sau burete alb.

Prezentare: flacon 1 L.

Ultimate Glaze

Pastă de lustruire ultra-fină. Recomandată în cazul culorilor pretenţioase ca ultim pas de lucru. Înlătură efectul de hologramă. Se poate aplica cu buretele negru. Pentru rezultate deosebite se recomandă folosirea maşinii de polishare anti-hologramă Rupes AK150 A sau EK150 AR.

Prezentare: flacon 1 L.

Spray & Finish

Soluţie pentru inspectarea suprafeţei în timpul procesului de lustruire. Curăţă urmele de pastă abrazivă şi lasă suprafaţa perfect curată. Scoate în evidenţă eventualele imperfecţuni ale suprafeţei lustruite în scopul remedierii acestora.
Se aplică prin pulverizare.

Prezentare: flacon 1 L.

Ovation

Ceară finală semi abrazivă, fără silicon. Curăţă suprafaţa lustruită şi asigură un luciu în profunzime. Efect antistatic. Se recomandă în cazul lustruirii părţilor de lângă piesele vopsite pentru a asigura un luciu uniform.

Se aplică manual sau cu maşina folosind buretele alb sau negru.

Prezentare: flacon 1 L.

Micro ACE Polishing cloth

Prosoape de polishare ultra-performante cu structura tip micro fibră, culoare albastru deschis. Nu lasă scame. Nu zgârie suprafaţa. Se pot spăla.

Prezentare: pachet 3 buc.

Surf ACE Res Q

Pastă de spălat mâinile, pentru vopsitorie auto.

Dizolvă orice tip de vopsea de pe mâini. Lasă pielea moale. Nu atacă pielea.

Prezentare: cutie 1L, 2,5 L.

SET INITIAL CONCEPT