Dorim sa va informam cu privire la cateva aspecte legate de efectuarea reparatiilor in caz de accident, recomandari care au ca finalitate siguranta proprie si cea a bunurilor Dvs.

In caz de accident, va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii Dvs. sa o faceti la ADRIA, reprezentanta autorizata Skoda.

Va reamintim ca singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei.Va informam asupra acestor aspecte deoarece exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat in unitati service care sunt agreate de Producatorul Auto si de Registrul Auto Roman (RAR).

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

In cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatiilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare a autovehiculului.

Pentru orice detalii legate de acest subiect va stam la dispozitie.

Telefon asistenta asigurari si accidente Adria: 0742.147.814

Puteti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari.

calificativ-asigurari-05-2010

Dorim prin acest demers sa fiti informat asupra drepturilor Dvs. de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, in concordanta cu cerintele firmei producatoare si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei de 3 ani la vopsea si 10 sau 12 ani la caroserie.

Recomandare