Oferim servicii de calitate si cu garantie in domeniul aerului conditionat auto ce constau in: reparerea, deodorizante si spray-uri antiseptice, reconditionarea, reincarcarea cu refrigerant de ultima generatie ecologic si acceptat de normele in viguare, filtre de polen, reparatii radiatoare, reparatii compresoare, incarcare cu freon a instalatiei AC, schimbari component cu piese de pe stoc, conducte, sudura speciala, echiparea masinii care nu are aer conditionat cu chit complet pentru aceasta, si lucrari specifice.

Asiguram service si intretinere pentru: auto, autoutilitare, transport de persoane si marfa, reparatii conducte A/C, furtune A/C, compresoare, condensatoare, incarcare cu freon AC, vaporizatoare, radiatoare, sudura speciala (argon); piese de schimb noi; incarcari instalatii A/C: verificarea instalatiei de climatizare cu solutie fluorescenta si lampa ultraviolete sau vidare, completare ulei A/C, incarcarea instalatie A/C.

Iata citeva sfaturi pentru o intretinere corecta a sistemului de climatizare auto:

Utilizati climatizarea cel putin o data la 10 zile, chiar si in timpul iernii, pentru a evita uscarea garniturilor si dezvoltarea microorganismelor.

Controale regulate:

Controlati nivelul frigorific (refrigerant) in mod regulat ; un circuit pierde in medie cca 30g de refrigerant pe an. Aceasta operatie se poate face numai la un service specializat.

Schimbati filtrul de habitaclu (polen) cel putin o data pe an sau la 15.000 km, un filtru imbacsit devine rapid ineficient si nu mai filtreaza nici praful nici polenul. Efectuati la fiecare 2-3 ani o operatie de reimprospatare a agentului frigorific (refrigerant), curatare, vidare, reincarcare cu refrigerant, completare cu ulei in instalatia de climatizare. Aceasta operatie se poate face numai la un service specializat

ATENTIE LA TIPUL DE REFRIGERANT CU CARE SE INCARCA INSTALATIA DE CLIMATIZARE !!! – Inlocuiti filtrul dehidrator la fiecare 2 ani; un filtru infundat poate provoca distrugerea compresorului si duce la reparatii costisitoare.